Despre Noi

Home / Despre Noi

DESPRE NOI

 

ISTORIC

Infiintata in anul 2007 firma ADOMID SPEED SRL a inregistrat o evolutie spectaculoasa dupa anul 2009 cand a inceput colaborarea cu firma Nothegger Transport Logistic GmbH ,una dintre cele mai puternice firme de transport din Austria . An de an firma s-a dezvoltat si a devenit un nume cunoscut in randul transportatorilor interni si internationali.

Logistica, flexibilitatea, echipa profesionista de care dispunem, parcul auto de ultima generatie,colaboratorii de calitate,toate au contribuit de-a lungul timpului la imprimarea unei amprente de seriozitate si calitate deosebita ale serviciilor oferite de noi.

 

 

PARC AUTO

 

Adoptand sistemul vest european de achizitii auto -cu utilizare de maxim trei ani a   unui autovehicul –ADOMID SPEED SRL detine peste 300 autovehicule noi,cu dotari la standarde de ultima generatie.

Parcul auto include:

-camioane cu prelata

-camioane cu container

-camioane si remorci frigorifice

-camioane cu remorca-tandem

-camioane cu remorca atasata

Urmare a unei foarte bune colaborari cu partenerii de afaceri,firma ADOMID SPEED SRL poate solicita –in cazul unor comenzi speciale-un anumit tip de vehicul pe care nu-l detine din cele peste 700 autovehicule ale firmei Nothegger Transport Logistik GmbH.

 

 

INFORMATII FINANCIARE

 

Evolutia firmei din punct de vedere al principalilor indicatori economio-financiari in ultimii ani ofera imaginea unei companii care si-a consolidat in timp o pozitie stabila si durabila.

 

tabel

 

 

 

 

 

 

 

 

CIFRA DE AFACERI

 

despre2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NUMARUL DE ANGAJATI

 

salariati

Despre Adomid Speed

Infiintata in anul 2007 firma ADOMID SPEED SRL a inregistrat o evolutie spectaculoasa dupa anul 2009 cand a inceput colaborarea cu firma Nothegger Transport Logistic GmbH, una dintre cele mai puternice firme de transport din Austria. An de an firma s-a dezvoltat si a devenit un nume cunoscut in randul transportatorilor interni si internationali